Avivasa Digital Garage by TeamFores Architecture | Office buildings

The “Digital Garage” for the penthouse of the Headquarters of AvivaSA by Istanbul based TeamFores Architecture, has been shaped with a dynamic and creative work concept combined with an industrial style. The AvivaSA Digital Garage office, which is designed by TeamFores Architecture and built on an area of 185 m2 at the penthouse of the AvivaSA Headquarters in Istanbul, has been created with a design language in which each detail presents a functional solution, and where an industrial style is adapted to the office structure with dynamic colors and touches. In this office design where there are four separate indoor sections and a terrace garden there is the perfect harmony of natural wood, steel materials, and innovative products. The target was to create a warm, flexible, and productive environment in the AvivaSA Digital Garage office and it differs from standard offices with its functional and enjoyable working areas. The indoor sections separated from one another by removable c… continue